Jyskeen pesisnaiset voittivat kaikki pelit runkosarjassa– Supersunnuntain lohkofinaaleissa laitilalaiset kohtaavat kotikentällään Loimaan joukkueen

0
Sunnuntaina on edessä ensimmäinen lohkofinaaliottelu.

Ensi sunnuntaina Laitilan pesisareenalla vietetään todellista superpäivää, kun miehet päättävät kautensa maakuntasarjassa kotiotteluun ja naiset avaavat samalla kentällä finaalisarjan.

Nyt jos koskaan kannattaa lähteä katsomaan ja kannustamaan paikallisia joukkueita. Miesten peli alkaa kello 12 ja naiset valtaavat Laserkeskus-Areena kello 17. Vastassa on Loimaan Palloilijat.

Naisten joukkueen valmentaja Sami Mäki kertoo, että kauden tavoitteena oli pudotuspeleihin pääsy. Koronapandemian takia kausi aloitettiin myöhässä.

– Sarjajärjestelmäkin rukattiin uusiksi. Yksinkertaisen sarjan jälkeen vain kaksi parasta pääsisi mittelemään ykkössarjapaikasta.

Tämä ei Jyskeen naisia haitannut, sillä kauden kaikki kahdeksan peliä päättyivät ”punakoneen” voittoon ja samalla selvään runkosarjan ykköspaikkaan.

Onnistumisia on kauden aikana tullut tasaisesti nuorelle joukkueelle, jonka rungon muodostavat C- ja B-ikäiset nuoret naiset. Myös runkosarjan henkilökohtaisissa tilastoissa Jyske oli hyvin edustettuna:

Lyöjätilastossa Pinja Toivonen ylsi neljännelle ja Nea Nyholm kahdeksannella sijalle. Etenijätilaston kärkipaikka meni Ilona Hakoniemelle . Hän oli myös kärkilyöntitilastossa kakkonen. Tehopistetilastossa (lyödyt + tuodut) ykkönen oli selvällä erolla seuraavaan Pinja Toivonen .

Lohkofinaalit pelataan paras kolmesta järjestelmällä.

Miehillä vastassa kotikentällä on tamperelainen Manse PP. Miesten joukkue on myös alkutahmeuden jälkeen loistavassa syysvireessä, sillä voittoputki on jo neljän ottelun mittainen.

Jyskeen naisten suomensarjan finaalit alkavat kotiottelulla Laserkeskus-Areenalla 16.8. kello 17. Miesten peli alkaa supersunnuntaina kello 12..