Karjurock perutaan huonontuneen koronatilanteen vuoksi

0
Kuva: Pressikuva.

Uudenkaupungin Lokalahdella järjestettävä Karjurock perutaan huonontuneesta koronavirustilanteesta johtuen. Tapahtuma oli tarkoitus järjestää tällä viikolla 13.–15. elokuuta.

Karjurock päätettiin jo kertaalleen siirtää myöhempään ajankohtaan, sillä alun perin se piti järjestää jo heinäkuussa.

Tapahtumajärjestäjä tiedotti, ettei se halua vastuullisena tapahtumajärjestäjänä riskeerata yleisön, artistien tai festivaalityöntekijöiden terveyttä ja vahvasta terveysviranomaisten suosituksesta tapahtuma on päätetty perua.

Ensi vuoden festivaalille on varattu jo uusi päivä, 22.–24.7. Tämän vuoden Karjurockiin hankitut liput käyvät sellaisinaan ensi vuoden tapahtumaan. Liput voi myös palauttaa 31.8. mennessä, jolloin lipun hinta palautetaan takaisin. Ohjeet lipunpalautuksesta löytyvät www.karjurock.fi.