Kodisjoen kirjaston aukioloaikaan muutoksia – Yleisölle auki vasta koulun päätyttyä

0

Kodisjoen kirjasto toimii samassa rakennuksessa kuin Kodisjoen koulu. Koronaviruksen leviämisen estämiseksi kirjaston aukioloajat muuttuvat hieman. Elokuussa kirjasto on auki vain tiistaisin, syyskuusta alkaen myös torstaisin.

Kodisjoen kirjasto on vain koululaisten käytössä kello 13–15 välisenä aikana. Muille asiakkaille kirjasto on avoinna kello 15–18 välisenä aikana.

– Koronatartuntojen torjumiseksi Rauman kaupunki suosittaa, ettei koulutiloissa ole ulkopuolisia koulutuntien aikana. Koska Kodisjoen kirjasto toimii samassa rakennuksessa kuin Kodisjoen koulu ja molemmat käyttävät samaa sisäänkäyntiä, nämä suositukset koskevat myös Kodisjoen kirjastoa, Rauma tiedottaa.

Toimilla pyritään turvaamaan erityisesti riskiryhmäläisten mahdollisuus käyttää kirjastoa turvallisesti. Käytäntö on voimassa toistaiseksi, koronarajoitusten voimassa ollessa.