Kotiseutukirjoja viimeisellä iltatorilla

0
Torin esiintymislavan ohjelma kiinnosti suurta joukkoa heinäkuun puolivälissä. Kuva: Jussi Vaajasaari

Kesän viimeinen iltatori järjestetään torstaina 6. elokuuta, jolloin teemana ovat Laitila-aiheiset julkaisut. Tarjolla on uudempaa ja vanhempaa historiaa, muun muassa Laitilan historian toinen osa. Myös muutama kappale Vakka-Suomi merestä maaksi –kirjaa on saatavilla sekä joku harvinaisenpuoleinen historiikki.

Kaupungin ja yhdistysten yhteisen osaston lisäksi paikalla ovat muun muassa Aila Vuorinen, Raimo Siltanen ja Marko Laihinen myymässä teoksiaan. Myyntipöydältä löytyy niin ikään Heli Laaksosen tuotantoa tekijän signeeraamana.

Jokainen ostaja saa kaupanpäällisiksi Laitilan yhteiskoulun matrikkelin 1945–1995 ja Kotiseutuni Vakka-Suomi –oppikirjan vuodelta 1988.

Torille voi kuka tahansa tulla myymään esimerkiksi puutarhan satoa. Kahvikioskilla voi rupatella tuttujen kanssa.

Vakka-Suomen Harmonikkakerho esiintyy kello 18 Marja-Liisa Santalan johdolla.