Laitilan Nuokkarille väistötilat Varppeen päiväkodista

0
Laitilan nuorisopäällikkö Noora Mantere sekä Laitilan uudet etsivät nuorisotyöntekijät Malin Eriksson sekä Siiri Suhonen siirtyvät nuokkarin remontin alta Varppeen päiväkotiin.

Nuorisotalo Nuokkarilla alkavan ilmastointiremontin vuoksi nuorisotalotoiminta siirtyy väliaikaisiin tiloihin Varppeen päiväkodille. Nuorisotoimen tilat tulevat sijaitsemaan päiväkodin uusimmassa, 2000-luvulla rakennetussa osassa. Rakennuksen 1950- ja 1970-luvulla rakennetut osat, joissa on todettu sisäilmaongelmaa, tullaan eristämään nuorisotoimen toimintatiloista.

Väistötilojen tarve on väliaikainen. Nuorisotalon remontin on määrä valmistua vielä syksyn 2020 aikana. Nuorisotalon remontissa nuorisotalolle tehdään ilmanvaihtojärjestelmä sekä uusi työhuone.

Nuorisotoimen henkilöstön työtilat siirtyvät maanantaista 17.8. alkaen Varppeen päiväkodin tiloihin. Nuortentila sijaitsee rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Etsivän nuorisotyön ryhmätoiminta perjantaisin jatkuu normaalisti uusissa tiloissa. Avoimet nuortenillat alkavat perjantaina 4.9. seiskaluokkalaisten ryhmäytysten jälkeen.