Sunnuntain jokkiskilpailu Jokamiehen Kiekaus Krouvinummella on peruttu

0
Jokamiehen Kiekaus on tältä syksyltä peruttu. Arkistokuva
Laitilan Krouvinummella perinteisesti kisattu jokkikilpailu Jokamiehen Kiekaus on peruttu. Ensi sunnuntainen kisa peruttiin, koska järjestäjät saivat torstaina Varsinais-Suomen pelastuslaitokselta ilmoituksen, jossa kerrottiin, että palokunnat eivät voi osallistua niin sanottuihin ulkopuolisiin tapahtumiin.
–  Varsinais-Suomen pelastuslaitos pyrkii kaikessa toiminnassaan ylläpitämään suorituskykyään ja samalla vähentämään asiakasrajapinnassa toimivien altistumista (muun muassa pelastus, ensihoito, evy). Palokunnat eivät voi osallistua ulkopuolisiin koulutuksiin, tapahtumiin esimerkiksi valistuksiin tai kaluston esittelyihin tai muihin vastaaviin, jotka tapahtuvat muutoin kuin virtuaalisesti, pelastuslaitos tiedotti.
Kisassa oli 135 ilmoittautunutta kuskia.