Uusi kaupunginjohtaja torilla lauantaina

0
Lauri Kattelus tulee tutustumaan laitilalaiseen torielämään Hullun Kukon päivänä.

Laitilan uuden kaupunginjohtajan Lauri Katteluksen ensimmäinen julkinen esiintyminen Laitilassa tapahtuu tulevana lauantaina Hullun kukon torilla. Kattelus avaa kello 10 alkavan toritapahtuman.

Syyskuun alussa työnsä aloittava Kattelus siirtyy kaupunginjohtajaksi Turun kaupunginhallituksen puheenjohtajan tehtävistä. Turun kaupunginvaltuustoon Kattelus nousi 23-vuotiaana vuoden 2012 vaaleissa.

Laitilan Sanomien haastattelussa heinäkuussa Kattelus kertoi olevansa uudessa roolissaan kaupunginjohtajana ennen muuta oma itsensä.

” Olen helposti lähestyttävä sekä hyvä ja luotettava yhteistyökumppani niin kuntalaisille, yrityksille kuin muillekin yhteistyötahoille. Uskon myös, että minut valittuaan luottamushenkilöt ovat halunneet Laitilaan kehitysmyönteisen ja eteenpäin katsovan kaupunginjohtajan”, hän sanoi.

Kattelus arvioi, että loikka kokopäiväpoliitikon luottamustyöstä viranhaltijan kenkiin ei ole kovinkaan pitkä.

“Turun kokoisen kaupungin hallituksen puheenjohtajan työ antaa mielestäni hyvät valmiudet toimia kaupunginjohtajana. Ja jo 7-vuotinen urani kaupunginhallituksen jäsenenä on ollut hyvä perehdytys. Se on myös opettanut, ettei asioihin rynnätä suin päin, vaan muutokset tulevat ajan kanssa.”