Vakka-Suomen kuntapomoja Männäisten torilla

0
Männäistentorilla puidaan kuntien asioita. Keväällä 2019 samaisella torilla pohdittiin eduskuntavaalien alla koko maan asioita.

Miten korona on Vakka-Suomen kunnissa vaikuttanut ja millaisia ajatuksia kuntapomoilla on syksyn lähestyessä? Kalannin Männäisten tori ry on kutsunut perjantaitorille tänään alueen kunnan- ja kaupunginjohtajia sekä valtuuston- ja hallitusten puheenjohtajia.

– Torin mutkaton tunnelma saa varmasti aikaan hyviä keskusteluja ajankohtaisista aiheista. Myös yleisö on tervetullut osallistumaan ja esittämään kysymyksiä, sanoo Teija Leino Männäisten tori ry:stä.

Kello 16-19 järjestettävällä torilla on myös paljon muuta ohjelmaa. Eläkeliiton Kalannin yhdistys tarjoaa 45-vuotisjuhlakahvit ja Kalannin VPK esittelee koko kalustonsa, muun muassa hevosvetoisen pumppukärryn ja vuoden 1956 Dodgen.

Kalannin kirjastossa järjestetään ohjelmaa lapsille. Torin musiikista vastaavat laitilalaislaulaja Rami Rafael ja Männäisten torin trubaduuri Sauli Soini . Torialueella (Pankkitie 2) myydään kauden vihanneksia ja marjoja ja siellä on Golfravintolan katukeittiö.