Vuoden avuliain laitilalainen valitaan yleisövinkkien perusteella

1
Kirkkoherra Petri Laitinen sai Vuoden avuliaimman laitilalaisen tittelin viime vuonna.

Elokuun viimeisenä lauantaina Laitilan Hullun Kukon torilla seppelöidään kaikkien aikojen kymmenes Vuoden avuliain laitilalainen. Miss tai Mister Rinkeplumma on valittu Laitilassa vuodesta 2011 lähtien.

Valinnassa otetaan huomioon kuntalaisten vinkit sopivasta henkilöstä, yhteisöstä tai toimijasta.

– Ehdotuksia saa soittaa tai viestittää minulle numeroon 040 5673709, kertoo Laitilan matkailuinfona toimivan Poukan talon emäntä ja opas Lea Koskinen.

Vinkkejä otetaan vastaan 24. elokuuta asti. Koskinen arvelee, että ehdotuksista ei ole pulaa ja nyt korona-aikana ihmisten avuliaisuus on näyttäytynyt monella tavalla. Lähimmäisiä huomioon ottavat ihmiset ja hyvät teot edistävät koko yhteisön hyvinvointia, ja niiden takana olevat henkilöt ja toimijat ansaitsevat tunnustusta.

Vuoden avuliaimman laitilalaisen titteli sai nimensä kehäkukasta eli kotoisammin rinkeplummasta. Ensimmäiset Vuoden avuliaimman laitilalaisen tittelin haltijat ovat Anneli ja Pentti Nordman. He tekivät ison työn valtatien varrella olleen kaupungin kehäkukkapellon hoitamisessa.

Avuliaisuudesta tunnustuksen ovat saaneet heidän lisäkseen Kaarina Rantanen, Kirsti Pärkö, Asko Laine, Marjo Raiskinmäki, Irmeli Nieminen, Eero Sainio, Laitilan kirjasto ja Petri Laitinen.

1 KOMMENTTI

  1. Ehdotan Linja-autoliikenne Jyrki Salmista ja samalla Laitilan matkahuoltoa! Kuljettavat lapset kouluun, vanhukset kauppaan ja terveyskeskukseen! Samoin kuljettavat lapset peleihin, turnauksiin ja lisäksi hoitavat Laitilan kaupungin kuljetuksia ja monen muun!

Kommenttien lisääminen on estetty.