Dartsin SM-liiga käynnistyy lauantaina – Kukon Tikka lähtee kauteen viime kaudesta tutuilla joukkueilla

0
Dartsin SM-liigakausi käynnistyy lauantaina ja Kukon Tikan kaikki neljä joukkuetta lähtevät kilpailemaan SM-mitaleista ja paikasta ylemmässä sarjassa.

Arto Kanerva

Viime kauden dartsin SM-liiga jäi koronaepidemian tuomien rajoitusten vuoksi ikävästi kesken. SM-mitalit jäivät jakamatta ja liigakarsinnat käymättä, mutta lauantaina alkavalta uudelta kaudelta odotetaan parempaa.

Kukon Tikka lähtee kauteen samoilla joukkueilla kuin edelliseen ja Joni Laineen mukaan tavoitteet ovat samanlaiset kuin vuosi sitten. Mukaan lähtevät jälleen miesten ja naisten mestaruussarjajoukkueet ja kaksi joukkuetta miesten 2-divisioonassa.

– Mestaruussarjasta tavoitellaan mitalia ja ainakin toisen kakkosdivarin joukkueen pitäisi päästä karsimaan paikasta ykkösdivarissa ja mielellään nousta ylempään sarjaan.

Viime keväänä sarjan jäädessä kesken oli naisten mestaruussarjajoukkue hienosti kiinni mitalissa. Miesten joukkue paransi otteitaan tasaisesti, ja toinen kakkosdivarin joukkue oli pääsemässä karsimaan sarjanoususta.

Uusi kausi käynnistyy lauantaina 12.9. Laitilan Kievarissa kello 11.30 kolmella miesten kotipelillä naisten lähtiessä pelimatkalle Helsinkiin. Miesten mestaruussarjajoukkue saa vastaansa Kotkan ja kumpikin kakkosdivarin joukkue pelaa euralaisjoukkuetta vastaan.