Kukon Tikalla vahva avaus SM-liigassa

0
Torbjörn Gustafsson heittää viimeisiä harjoitustikkoja ennen mestaruussarjan kauden avauspeliä, taustalla tilannetta seuraavat Jani Elijoki ja Joonas Laine.

Dartsin SM-liiga käynnistyi viime lauantaina ja Kukon Tikan kaikki neljä joukkuetta pääsivät heti esittämään taitojaan. Kauden avauksessa joukkueet esittävät usein hiukan haparoivia otteita, koska ottelutauko on ollut pitkä ja joukkueiden kokoonpanoihin on saattanut tulla muutoksia.

Tällä kertaa ottelutauko oli tavallista pitempi, koska viime kausi keskeytettiin keväällä ennen aikojaan koronaepidemian vuoksi. Tämä ei kuitenkaan Kukon Tikan heittäjiä näyttänyt haittaavan, sillä jokainen joukkue voitti vastustajansa melko selvin numeroin.

Naisten mestaruussarjassa Kukon Tikalla oli vastassaan helsinkiläinen Bee DC, joka kaatui otteluin 7–2. Kukon Tikan joukkueessa heittivät Anna Vilen, Sari Wallin ja Satu Jukola.

Miesten mestaruussarjassa Kukon Tikan ykkösjoukkue otti voiton Kotka DC:stä otteluin 10–6. Joukkueessa heittivät Torbjörn Gustafsson, Jani Elijoki, Joonas Laine ja Juha Koutonen.

Kukon Tikan kakkosjoukkue sai 2-divisioonan pelissä vastaansa Eurasta Osman Viikinkien kakkosjoukkueen, pelit päättyivät Kukon Tikan voitoksi luvuin 5–3 ja 7–1. Menestyksestä vastasivat Markus Berg, Olli-Pekka Kallioniemi, Kari Laine ja Ari Heinonen.

Myös kakkosdivisioonassa heittävä Kukon Tikan kolmosjoukkue otti pisteet Osman Viikinkien viitosjoukkueelta lukemin 7–1 ja 7–1. Joukkueessa heittivät Teemu Harju, Jyri Vesalainen, Marko Laine ja Joni Laine.

Naisten mestaruussarjan tehotilastoissa ensimmäisen liigakierroksen jälkeen on Anna Vilen 4. ja Satu Juhola 5. sijalla. Miesten mestiksen tilastoissa on Joonas Laine sijalla 6.