Laitila vei kaupunginosien golfmestaruuden

0
Uudenkaupungin kaupunginosan golfmestaruudesta kisasi joukkueita myös Laitilasta - ja olipa mukana myös joukkue nimeltään Muu maailma.

Viime lauantaina golfattiin Uudenkaupungin kaupunginosien välisestä mestaruudesta nelihenkisin joukkuein, jotka muodostuivat kahdesta parista. Kuten voittajajoukkueen nimestä voi päätellä, on kaupunginosia myös kaupunginrajojen ulkopuolella.

Greensome-kisa pelattiin ilman tasoituksia. Greensome-kisassa parin molemmat pelaajat lyövät avauslyönnin, joista toinen, parin kannalta soveliaampi valitaan sen reiän pelipalloksi. Sen jälkeen peliä jatketaan samaa palloa vuorotellen lyöden.

Laitilan voittajajoukkue muodostui pareista Anita Sandholm ja Kalle Airisto sekä Jarkko Sulo ja Hannu Viinikkala . Voittotulos oli 167 lyöntiä.