Latvian maajoukkuehyökkääjät Kalannin Pallon paitaan

0
Kalannnin Pallo saa ulkomaalaisvahvistuksia.

Kalannin Pallo -65:n salibandyn naisten 1. divarijoukkueen riveissä nähdään ensi kaudella kaksi Latvian maajoukkuehyökkääjää, jotka siirtyvät KaPaan Latvian liigaa pelaavan FK Kekavan riveistäk kerrotaan Kalannin Pallon verkkosivuilla.

21-vuotias Klinta Martinjekaba oli viime kaudella Latvian liigan viidenneksi tehokkain pelaaja ja maalipörssin nelonen.

– 17-vuotias Aurelija Zarina on toinen vahvistuksista. Latvian tyttömaajoukkueen kärkipelaaja oli Latvian liigassa pistepörssin yhdeksäs ja maalipörssin viides. Mikäli keväällä olisi pelattu tyttöjen MM-kisat, olisi Zarina kuulunut kisajoukkueeseen. Nyt kisat on siirretty ensi kevääseen, jolloin kisoissa saatetaan nähdä jopa kaksi KaPan paidassa pelannutta pelaajaa, kun Henrika Maikola taistelee pelipaikasta Suomen kisakoneeseen. Naisten maajoukkueeseen Zarina nousi viime kaudella ja oli mukana 6-maan turnauksessa, jossa tilille karttui viisi maaottelua ilman tehoja, Kalanninpallo.net kertoo.