Mynämäeltä starttaava Rantaralli koukkaa myös Laitilaan

0
Teemu Kiisken tyylinäyte Padon erikoiskokeella vuonna 2019. Arkistokuva: Asko Tanhuanpää

F-rallisarjan viimeinen osakilpailu Kasitien Katsastus XLIV Rantaralli ajetaan ensi lauantaina Mynämäellä. Autoja nähdään myös Laitilan puolella.

Naantalin Seudun UA:n järjestämä Rantaralli ajetaan jo 44. kertaa. Jaossa on vielä kuusi mestaruutta sekä iso nippu himmeimpiä mitaleita. Samalla myös ei-sarjalaisilla on hyvä tilaisuus ottaa mittaa sarjalaisten vauhdista Länsi-Suomen vaativilla ja hyväpintaisilla teillä.

F-rallisarjan luokkien lisäksi mukana ovat muun muassa Aircooled.fi -sarja, historic-luokkia sekä nuottiluokkia kaksi- ja nelivetoisille. Mukana järjestävän seuran kuskeista ovat Kari Hämäläinen , VW Polo GTI R5 ja Jukka Laine, Volkswagen 1302S. VIP autoa Ford Fiesta R2, ajaa tuore SM3-luokan suomenmestari Lauri Joona .

Rallissa ajetaan kuusi erikoiskoetta, joista kilometrejä kertyy noin 70. Kilpailu alkaa lauantaina kello 10.01 Mynämäen lukion pihalta ja päättyy samaan paikkaan kello 16 jälkeen iltapäivällä.