Mynämäeltä starttaava Rantaralli koukkaa myös Laitilaan

0
Teemu Kiiskin tyylinäyte Padon erikoiskokeella vuosi sitten. Arkistokuva: Asko Tanhuanpää

F-rallisarjan viimeinen osakilpailu Kasitien Katsastus XLIV Rantaralli ajetaan ensi lauantaina Mynämäellä. Autoja nähdään myös Laitilan puolella.

Naantalin Seudun UA:n järjestämä Rantaralli ajetaan jo 44. kertaa. Jaossa on vielä kuusi mestaruutta sekä iso nippu himmeimpiä mitaleita. Samalla myös ei-sarjalaisilla on hyvä tilaisuus ottaa mittaa sarjalaisten vauhdista Länsi-Suomen vaativilla ja hyväpintaisilla teillä.

F-rallisarjan luokkien lisäksi mukana ovat muun muassa Aircooled.fi -sarja, historic-luokkia sekä nuottiluokkia kaksi- ja nelivetoisille. Mukana järjestävän seuran kuskeista ovat Kari Hämäläinen , VW Polo GTI R5 ja Jukka Laine, Volkswagen 1302S. VIP autoa Ford Fiesta R2, ajaa tuore SM3-luokan suomenmestari Lauri Joona .

Rallissa ajetaan kuusi erikoiskoetta, joista kilometrejä kertyy noin 70. Kilpailu alkaa lauantaina kello 10.01 Mynämäen lukion pihalta ja päättyy samaan paikkaan kello 16 jälkeen iltapäivällä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here