Näyttelyhaku Uudenkaupungin, Laitilan ja Vehmaan kunnallisiin näyttelytiloihin avautui

0
Iltamusiikkia tarjoillaan perjantaina Kustaa Hiekan lukutuvassa. Arkistokuva

Uudenkaupungin Kulttuurikeskus Cruselliin, Laitilan Kustaa Hiekan lukutupaan sekä Vehmaan kirjaston näyttelytilaan on avautunut vapaa haku kaikille taiteilijoille, työryhmille ja kuvataidejärjestöille. Näyttelyaika on noin yksi kuukausi ja se voi sijoittua tammi–joulukuulle 2021.

Hakemuksen voi kohdistaa yhteen tai useampaan näyttelytilaan. Hakuaika on 28.9.-1.11.2020.

– Toimita vapamuotoinen hakemus määräaikaan mennessä sähköpostilla joni.pietilainen@uusikaupunki.fi otsikolla Näyttelyhaku 2021, Joni Pietiläinen viestii Uudenkaupungin kulttuuripalveluista.

Tarkempia tietoja hakemuksen sisällöstä, näyttelytiloista sekä näyttelyiden ehdoista löytyy osoitteesta https://uusikaupunki.fi/uutiset/nayttelyhaku-vuodelle-2021-avautunut sekä ottamalla yhteyttä Uudenkaupungin, Laitilan tai Vehmaan kulttuuripalveluihin.