Suuret Joulumyyjäiset päätettiin perua tältä vuodelta

0
Laitilan Urheilutaloon rynnisti muutamassa minuutissa satoja ihmisiä, kun joulumyyjäisten ovet yhdeltä avattiin, kuvaili toimittaja Laitilan Sanomissa joulumyyjäisiä vuonna 2018.

Urheilutalolla järjestetyt Laitilan Suuret Joulumyyjäiset on päätetty peruuttaa. Tapahtuman järjestäjä on Laitilan MLL. Yhdistyksen puheenjohtaja Heidi Södermanin mukaan päätöksen taustalla oli ensisijaisesti halu suojella riskiryhmiin kuuluvia.

– Sekä joulumyyjäisten kävijöissä että myyjissä on paljon riskiryhmiin kuuluvia. Tulimme siihen tulokseen, että peruminen on turvallisinta muutenkin, koska emme voi pitää huolta turvaväleistä, Söderman kertoo.

Suuret Joulumyyjäiset on perinteisesti järjestetty joulukuun puolivälissä. Tänä vuonna myyjäispäivä olisi ollut 13.12. Peruminen haluttiin kuitenkin tehdä hyvissä ajoin, jotta myyjät eivät valmistaudu turhaan myyjäisiä varten.

– Ja vaatiihan järjestäminen paljon työtä meiltäkin.

Kyselyitä siitä, pidetäänkö myyjäiset on tullut jo elokuussa.

– Viime vuoden myyjäisten jälkeen kyselimme myyjiltä, ketkä olisivat tulossa myös tänä vuonna. Heille olemme jo ilmoittaneet henkilökohtaisesti, että myyjäiset on tältä vuodelta peruttu.