500 kilometrin kerho starttaa – Kilometrejä saa kerätä sauvakävellen ja hiihtäen

0

Hiihtäen ja sauvakävellen kuntoilevien kilometrien keruu alkoi jälleen. Lokakuun alusta huhtikuun loppuun kestävän kuntoilusession aikana tulee kerhoon pyrkivien kirjata kertyneet kilometrit omiin muistiinpanoihinsa ja ilmoittaa määrä keväällä Kari Laiholle.

500 kilometriä sauvoneille järjestetään kahvitilaisuus, jossa jaetaan kunniakirjat sekä pidetään epävirallinen kerhokokous talven hiihtelyjä muistellen.

– Määrää voi jo nyt kerätä sauvakävellen ja rullasuksilla hiihdellen, Laiho kertoo.

Lisäksi Vahterusringin hiihtoputki on avattu. Pohjoisen ensilumetkin kutsuvat joitakuita.

– Talvella sitten hiihdellään pururadalla, järvillä, metsissä ja pelloilla lumitilanteesta riippuen. Kaikki sauvoja mukana käyttäen kuljetut kilometrit lasketaan, joten haasta itsesi ja kerää 500 kilometriä.