Atte Hyvärinen siirtyy Raumalle

0
Taloussuunnittelija Atte Hyvärisestä tuli vuonna 2018 Laitilan kaupungin talousosaston uusin vahvistus. Nyt Hyvärinen suuntaa Raumalle.

Laitilan kaupungin vt. talous- ja hallintojohtajan Atte Hyvärinen siirtyy Rauman teknisen toimialan talous- ja hallintopäälliköksi, kertoo Länsi-Suomi . Hyvärinen on lupautunut ottamaan tehtävän vastaan marraskuun aikana. Hänen sopimuksensa on määräaikainen 31.12.2021 asti.

Tradenomi YAMK Atte Hyvärinen valittiin Raumalle ilman julkista hakumenettelyä, koska kyseisen viran toimenkuvaa ollaan muuttamassa. Tekninen valiokunta on ensi vuoden talousarvioehdotuksessaan esittänyt viran lakkauttamista ja kahden uuden viran, talouspäällikkö ja hallintopäällikkö, perustamista.

Hyvärinen tuli Laitilaan taloussuunnittelijaksi vuonna 2018. Viime keväänä Atte Hyvärinen valittiin vuoden loppuun asti Laitilan vt. talous- ja hallintojohtajaksi Sirpa Romppaisen lähdettyä Laitilasta Naantaliin teknisten palveluiden talouspäälliköksi.