Diabetes-kävely ja ohravelliä torilla lauantaina – Maskeja ja käsidesiä riittää kaikille

0
Laitilan torilla on tilaa pitää turvavälejä. Arkistokuva: Solina Saarikoski

Huomenna lauantaina LC Untamoinen järjestää Laitilan torilla tapahtuman, joka kulkee nimellä Hyvän päivän diabetes-kävely. Hyvän päivän diabetes-kävely on Suomen Lions liiton suunnittelema valtakunnallinen palvelupäivä, jonka teemana on diabeteksen ennaltaehkäisy. Laitilassa järjestettävä toritapahtuma on suunnattu koko perheelle.

Tapahtuma avataan kello 11. Sen jälkeen on ohjelmassa diabetes-kävely, jossa kävellään joukolla noin kaksi kilometriä pitkä reitti Laitilan keskustan tuntumassa. Kello 11.45–13.30 jaetaan torilla kaikille ilmaista ohravelliä. Jaossa on noin 300 annosta.

Laitilan Työterveys on paikalla jakamassa neuvoja ja esitteitä liittyen terveyteen, liikuntaan ja yleisesti kattavaa tietoa diabetekseen liittyen.

– Torille siis kannattaa ehdottomasti suunnata, vaikka itse kävelytapahtumaan ei osallistuisikaan. Untamoisten ladyt järjestävät torilla arpajaiset, johon voit osallistua ilmaiseksi. Luvassa hyviä palkintoja, LC Untamoisesta kerrotaan.

LC Untamoinen noudattaa tapahtumassa Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin koronan leviämisen estämiseen liittyviä suosituksia ja ohjeistuksia.

– Maskeja ja käsidesiä riittää kaikille.