Halloween-naamiaisluistelutapahtuma Uudessakaupungissa lauantaina

0
Siiri Sainio,7, aloitti taitoluisteluharrastuksen tänä syksynä.

Vakka-Suomen Taitoluistelijat järjestävät lauantaina maksuttoman Halloween-naamiaisluistelutapahtuman. Tapahtuman järjestävät taitoluistelijoiden vanhemmat. Heidän joukossaan on myös laitilalaislähtöinen Johanna Vuoriaho , jonka tytär Siiri Sainio , 7, on tänä syksynä aloittanut taitoluistelun.

– Tapahtuma on tarkoitettu kaikille ikään katsomatta. Mukaan ei tarvita taitoluistimia, hokkaritkin käy, ja saa tulla vaikka ilmankin luistimia. Kolme parasta naamiaisasua palkitaan, Vuoriaho kertoo.

Idea tapahtuman järjestämisestä syntyi, koska koronaepidemian vuoksi lapsille suunnattuja tapahtumia on ollut vähän. Jäähalli tarjoaa tapahtumalle hyvät puitteet, koska välimatkojen pitäminen isossa hallissa on helpompaa kuin sisätiloissa.

Kaikilta yli 15-vuotiailta edellytetään maskin käyttöä ja luonnollisesti paikan päälle tullaan ainoastaan terveenä. Kävijöitä palvelee luistelijoiden vanhempien ylläpitämä kahvio. Lisäksi ohjelmassa on vapaata luistelua, ohjattuja leikkejä ja lopuksi seuran luistelijoiden esityksiä.

Vakka-Suomen taitoluistelijat järjestää Halloween-naamiaisluistelun lauantaina 31.10. kello 9.30–11.