Koirapuistoa esitetään rakennettavaksi vuonna 2023

0
Tekninen valiokunta esittää kaupunginhallitukselle, että Laitilaan rakennettaisiin koirapuisto vuonna 2023.

Tekninen valiokunta käsitteli keskiviikkona Itsenäisyyspuolueen Janne Kuusiston ja Henri Aitakarin , vihreiden Maria Tuomen, Laitilan Omien Nina Arokoivun ja Marko Elon sekä perussuomalaisten Tommi Johanssonin tekemän valtuustoaloitteen Sirpunpuiston lenkin kunnostamista ja koirapuiston perustamista sinne.

Aloitteessa Sirpunpuiston lenkille toivotaan alueen hoidon sekä penkkien ja roska-astioiden lisäämistä. Kunnostustoimenpiteiden yhteydessä toivotaan myös koirapuiston rakentamista Sirpunpuistoon.

Valiokunta päätti ehdottaa kaupunginhallitukselle ja -valtuustolle, että talousarvioon varataan 20 000 euroa koirapuiston rakentamiseen vuodelle 2023. Lisäksi vuodelle 2024 varataan 35 000 euroa lähiliikuntareitteihin ja perhepuiston rakentamiseen 35 000 euroa.