Kortittomat huumekuskit Uudessakaupungissa

0
Arkistokuva

Poliisi pysäytti eilen torstaina noin kello 10.30 aikaan Uudessakaupungissa Tammitiellä henkilöauton, jonka kuljettajaa epäillään muun muassa ajamisesta huumausaineiden vaikutuksen alaisena.

Oululaisen naiskuljettajan huumausaineen pikatesti oli positiivinen kannabiksen sekä amfetamiinin osalta ja hänet toimitettiin tarkempiin testeihin verikokeeseen. Kuljettajalla ei myöskään ole voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Poliisi epäilee naisen syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen sekä kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Samana päivänä hieman ennen puoltayötä poliisi pysäytti Uudenkaupungin Raumantiellä henkilöauton, jonka kuljettajaa epäillään niin ikään ajamisesta huumausaineen vaikutuksen alaisena. Autoa kuljettaneen turkulaisnaisen huumausaineen pikatesti oli positiivinen amfetamiinin osalta. Naisella ei myöskään ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja tämä oli jo neljäs kerta, kun hän jäi vuoden sisällä kiinni kortitta ajamisesta.

Poliisi epäilee naisen syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen. Nainen toimitettiin verikokeisiin ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.