Laitila-kuvapankki palvelee kaikkia

0
Laitilan kuvapankista löytyy myös ilmakuvia. Kuvassa on Kauppilan umpipiha.

Laitilan kaupunginhallitus hyväksyi kaupungin uuden graafisen ohjeiston ja viestintästrategian syyskuun lopussa. Strategiassa todetaan, että kaupungin viestinnässä otetaan huomioon visuaalisuus, koska se tukee tiedonvälittämistä tehden siitä vaikuttavampaa ja ymmärrettävämpää.

Graafinen ohjeisto kehottaa kaupunkia ja sen tapahtumia kuvaavien valokuvien käyttämiseen viestinnässä. Ohjeisto johdattaa kuvapankin äärelle, joka löytyy netistä www.laitila.fi/kuvapankki.

– Kuvapankki ei yksin ole kaupungin henkilöstön käytettävissä, vaan se on syystäkin julkaistu nettisivuilla. Kuvia voi sivulta ladata kuka vain ja käyttää Laitilan markkinoinnissa, mainonnassa, tiedottamisessa, uutisoinnissa ja ilmoituksissa, Tuulia Kujanpää Laitilan kaupungista kertoo.

Kuvapankissa on tällä hetkellä 227 valokuvaa ja kuvia on Laitilan eri kohteista niin keskustasta kuin sen ulkopuoleltakin, eri tapahtumista ja laitilalaisittain tavallisista arjen maisemista.

– Myös jokunen mustavalkoinen kuva vanhasta Laitilasta on kuvapankissa sekä kuvia kaupunginjohtajista.

Tarkoituksena on pitää kuvapankki päivittyvänä kokonaisuutena ja ladata sinne säännöllisesti uutta materiaalia.

– Kuvapankkiin otetaankin vastaan Laitila-aiheisia kuvia, jos joku haluaa antaa kuviaan tähän käyttöön. Kuvia voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen tuulia.kujanpaa@laitila.fi.