Luonkos palkittiin innovatiivisuudestaan pohjoismaisessa kilpailussa

0
Luonkosin perustajat laitilalaislähtöinen Miia Leino (vas), Jonna Vesterinen ja Piritta Fors käsissään Luonkosin luonnonkosmetiikan ihoherkkuja.

Naantalilainen Luonkos Finland Oy:lle myönnettiin tiistai-iltana Nordic Natural Beauty Awards -kilpailussa tuomariston erikoispalkinto öljypuhdistuskakustaan. 50-henkinen tuomaristo myönsi yritykselle ”The best Nordic natural innovation in skincare”.

Suomea tuomaristossa edustivat Saara Aalto, Rita Behm, Elina Golde, Ilta, Krista Kosonen, Meeri Koutaniemi, Laura Lepistö, Kristiina Mäkelä, Nooralotta Neziri, Enni Rukajärvi, Krista Siegfrids ja Petra Silander .

Luonkosin ovat perustaneet Jonna Vesterinen, Piritta Forss ja laitilalaislähtöinen Miia Leino . Hullunrohkeaksikin kehutun startup-yrityksen kaksivuotissyntymäpäiviä juhlitaan tulevana perjantaina ja lauantaina Luonkosin tehtaanmyymälässä Naantalissa.