TV-jumpat uusintana Laitila-TV:ssä

0
Katja Kataja, Emilia Andersson ja Piia Allén toivottavat kaikki mukaan ensi viikolla alkaviin telkkarijumppiin. Arkistokuva.

Vakka-Suomen kansalaisopiston maksuttomat TV-jumpat lähetetään uusintana Laitila TV:ssä tiistaisin. Ensimmäinen jumppa lähetetään ensi viikon tiistaina kello 9.30–10. Jumppauusinnat jatkuvat aina joulukuun ensimmäiseen päivään saakka.

– Päätimme uudelleen lähettää Laitila TV:n kautta viime kevään suositut TV-jumpat. Jumpat on toteutettu yhteistyössä Vakka-suomen kansalaisopiston, Laitilan kaupungin liikutatoimen ja Jump Sportin kanssa, Vakka-Opistosta kerrotaan.

TV-jumpassa jumpataan pääasiassa istuen. Jokainen voi tehdä liikkeet oman kuntonsa ja vointinsa mukaan. Lihaskuntoa harjoitellaan melkein huomaamatta.

Jumppa sisältää jokaiselle sopivia venyttelyitä ja jumppaliikkeitä. Tavoitteena on kunnon ja yleisen toimintakyvyn ylläpitäminen.

– Jumpat ovat ilmaisia, mutta käyttäjämäärän seuraamisen vuoksi toivomme ilmoittautumista mukaan. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan joka kuukausi pieni liikunnallinen tuote.

Jumppiin voi ilmoittautua Vakka-Opiston verkkosivujen kautta.