Uudenkaupungin ja lähikuntien oma verkkokauppa on saanut hyvän vastaanoton

0
Laitilalaislähtöinen verkkokaupan asiantuntija Leevi Parsama luennoi ensi keskiviikkona Uudessakaupungissa.

Uudenkaupungin ja lähikuntien oma verkkokauppaUkiapp.fitarjoaa kivijalkayrittäjille tavan ryhtyä verkkokauppiaaksi.

– Verkkokauppakokonaisuus on saanut hyvän vastaanoton, Uudenkaupungin Yrittäjien verkkokauppatiimi kertoo.

Uudenkaupungin Yrittäjien ylläpitämälle valmiille alustalle on saanut ilmaiseksi ja tukihenkilön avustuksella viedä omia tuotteitaan. Lisäksi yrittäjät ovat päässeet esiin omilla tarinoillaan.

Verkkokauppa luotiin Ukiapp –sovelluksen rinnalle.

– Mobiilisovellus toimii verkkokaupan näyteikkunana tuoden esiin ajankohtaiset tarjoukset. Lisäksi Ukiapp on toiminut paikallisen nähtävyys- ja tapahtumatarjonnan esittelijänä.

Kustannusteknisistä syistä verkkokauppa toteutettiin mobiilisovelluksesta erillisenä kokonaisuutena. Verkkokauppa toimii kuitenkin samalla nimellä.

– Asiakkaita on tullut myös lähiseudun ulkopuolelta, tosin vielä toimitaan Suomen rajojen sisällä. Tavoitteena on saada lisää yrityksiä ja tuotteita verkkokauppaan.

Digitaalisen kaupan mahdollisuuksista luennoi keskiviikkona laitilalaislähtöinen Leevi Parsama

Digitaalisen kaupan mahdollisuuksista luennoi verkkokaupan asiantuntija Leevi Parsama keskiviikkona 21. lokakuuta kello 18 Crusellin alakerran Ekmanin kokoushuoneessa. Laitilalaislähtöinen Parsama on toiminut globaalisti myyvän yrityksen verkkokauppiaana, joten markkinatuntemuksen lisäksi hänellä on paljon omakohtaista kokemusta verkkokaupasta. Tällä hetkellä hän työstää digitaalisen kaupan strategioita suomalaisille brändeille sekä toimii johtoryhmien ja hallitusten sparraajana asiakaskokemukseen ja digitalisaatioon liittyvissä hankkeissa.

Kahvitarjoilu alkaa kello 17.30 ja samalla halutessaan saa opastusta Ukiapp.fi –verkkokauppaan liittymisestä kello 17 alkaen. Tilaisuus on maksuton, mutta osallistujamäärä on rajoitettu. Mukaan tulee ilmoittautua viimeistään perjantaina 16. lokakuuta osoitteeseen uudenkaupungin@yrittajat.fi. Tilaisuudessa huomioidaan Kulttuurikeskus Crusellin hygienia- ja turvallisuusohjeet, jotka löytyvät Uudenkaupungin verkkosivuilta.

Uudenkaupungin Yrittäjien tämän syksyn viimeinen verkkokauppainfo pidetään tiistaina 10. marraskuuta kello 18. Kokoontumispaikkana on yrittäjien toimisto osoitteessa Sairaalakatu 13, Uusikaupunki. Infoon tulee ilmoittautua 8.11. mennessä osoitteeseen uudenkaupungin@yrittajat.fi.