Varttuneen väen viikkoa vietetään ensi viikolla

0
Tove Janssonista kertova elokuva on draama maailmankuulun taiteilijan luovasta energiasta sekä identiteetin ja vapauden etsinnästä. Kuva: Tommi Hynynen/Helsinki-filmi

Varttuneen väen viikon pääjuhla esitetään tällä kertaa paikallistelevision kautta sunnuntaina 4. lokakuuta kello 13. Ohjelmaa voi seurata myös netin kautta www.laitilantelevisio.fi.

Maanantaina tarjolla on juuri ensi-iltansa saanut suomalainen elämäkerrallinen draamaelokuva Tove Janssonista. Liput ostetaan ennakkoon Tiihosen kahvilasta tai kirjastosta käteismaksulla. Esitykset ovat maanantaina 5. lokakuuta kello 11 ja kello 14.

Tiistaina 6. lokakuuta vietetään seniorsurf-päivää kirjastossa kello 13–15. Tarjolla on digitaito-opastusta, muistiasiaa, Sarin lukuhetki ja äänikirjaesittelyä. Keskiviikkona 7. lokakuuta kirjastoauton reitin pysäkeillä on kahvia ja haitarimusiikkia.

Torstaina 8. lokakuuta Pyhän Mikaelin kirkossa järjestetään esteetön ehtoollishartaus kello 11. Perjantaina 9. lokakuuta kokoonnutaan toritapahtumaan kello 12.