Westside Instinct paransi aikaansa – Ennätys Vermon kolmevuotislähdössä

0
Kuva: Eeva Suojanen

Rauli Ala-Karvia

Laitilalaisen Pauli Heijarin kasvattama ja yhdessä ruunan valmentajan Nina Pettersson-Perklenin kanssa omistama kolmevuotias punaruunikko Westside Instinct ravasi keskiviikkona Vermon kolmevuotislähdössä ennätyksensä 17,1 ja sijoittui Ari Moilasen kuskaamana kolmanneksi.

Viime vuoden lokakuussa ruunattu ravuri kilpaili vasta kolmannen kerran. Aikaisemmista starteista taulussa on Vermosta kakkostila ja Turusta suosikkina hylkäys pitkästä laukasta.

Samoissa keskiviikon kilvanajoissa laitilalaisen Pekka Puurusen yhdeksänvuotias suomenhevostamma Merran Petra ravasi Heikki Laine kyydissään mailin tasoitusajossa neljänneksi kilometriajalla 26,2a. Merran Petralle Vermon esiintyminen oli jo kilpailu numero 41.