Elinvoimapäällikkö Juha-Matti Päivölä kutsuttiin haastatteluun Raumalle

0
Laitilan elinvoimapäällikkö Juha-Matti Päivölä haki Rauman kaupunkikehitysjohtajaksi. Arkistokuva

Laitilan elinvoimapäällikkö Juha-Matti Päivölä haki Rauman kaupunkikehitysjohtajan virkaan. Hakuaika päättyi viime viikon perjantaina. Kaupunkikehitysjohtajan valintaa valmisteleva toimikunta päätti kutsua Päivölän haastatteluun. Hänen lisäkseen kutsun sai kuusi muuta hakijaa.

Kaupunkikehitysjohtajan virkaan saapui määräaikaan mennessä 25 hakemusta. Yksi hakijoista peruutti hakemuksensa. Valintaa varten on asetettuun toimikuntaan kuuluvat kaupunginvaltuuston puheenjohtaja, kaupunginhallituksen puheenjohtajat, kaupunginjohtaja, henkilöstöjohtaja ja henkilöstön edustaja.

Kaupunkikehitysjohtaja luo uudenlaisia toimintamalleja ja yhteistyömuotoja Rauman elinvoiman ylläpitämiseksi ja kaupungin kehittämiseksi.