Gallup: Meijeri sopii yhdistyksille

0
Jani Suominen ei lämpene Meijerin myynnille.

Pirkko Varjo

Laitilan Sanomat kysyi paikallisilta: Mitä ajatuksia Meijerin myyntiaie herättää? Millainen toiminta sinne parhaiten sopisi?

Jani Suominen, työvalmentaja Nuorisoverstaalta

– Ei kauhean hyvältä kuulosta, vaikka tässä on tietysti oma lehmä ojassa, kun meillä on siellä se puupaja. Se on hieno, vanha rakennus, jonka haluaa säilyttää. Parhaiten se sopii johonkin yleishyödylliseen tarkoitukseen, yhdistyksille ja seuroille. Ei ainakaan asunnoiksi.

Johanna Jalonen, yrittäjä

– Eiköhän sinne sovi juuri nuorisoverstastyyppinen toiminta. Se on ihan sen oloinen paikka. Se voisi pysyä kaupungin omistuksessa. Minun on tosin vähän vaikea ottaa kantaa, kun olen käynyt siellä vain kerran.

Sami Vaskelainen, liikuntapaikkamestari

– En ole pahemmin ajatellut, kun en ole paikan aktiivikäyttäjä. Ehkä sinne sopii parhaiten joku yhdistystoiminta, sellainen, joka on kaikkien kaupunkilaisten käytettävissä.

Johanna Kantonen, yrittäjä

– Toivon, että nykyinen toiminta säilyisi. Rakennus voisi olla hieno myös näyttelytilana, museona tai kulttuurikeskuksena, miksei asuntoinakin. Tosin en tiedä, miten suuria korjauksia rakennus vaatii.