Kypärät hyvään käyttöön

0
Varhaiskasvatusjohtaja Taija Jalonen otti vastaan pyöräilykypärät, lahjoittajien edustajina paikalla olivat SteelKingin Jarno Uusitalo ja Jaakko Kentta. Kypäriä pääsivät ensimmäisinä kokeilemaan eskariryhmät Siilit ja Metsot.

Arto Kanerva

Laitilan kaupungin päiväkodeille lahjoitettiin tiistaina yhteensä 50 pyöräilykypärää ja 400 heijastinta. Asialla oli paikallinen yritys SteelKing yhteistyössä Jump Sportin kanssa.

–Saimme kuulla päiväkodeilla olevan tarve turvavarusteille eri menopelien kanssa leikittäessä. Haluamme lahjoituksen avulla tuoda esille kypärän käytön tärkeyttä ja muistuttaa myös heijastimen käytöstä, koska pienen kulkijan pitää näkyä liikenteessä, sanoo Jarno Uusitalo SteelKingistä.

Laitilan kaupungin varhaiskasvatusjohtaja ja Pähkinäpensaan päiväkodin johtaja Taija Jalonen kertoi, että päiväkodissa ollaan todella iloisia tällaisesta yllättävästä lahjoituksesta.

– Lasten ollessa ulkona pyörät ja potkulaudat ovat koko ajan kovassa käytössä, joten kypärät tulevat hyvään tarpeeseen. Lisäksi pitää muistaa, että kun kypärää oppii ja tottuu käyttämään jo nuorella iällä, siitä tulee tapa jonka muistaa vielä aikuisenakin.