Laitila tarjoaa viidelle yritykselle energialaskentapalvelun

0
Laitilan kaupunki kannustaa yrityksiä energian säästöön. Arkistokuva: Joel Maisalmi

Laitilan kaupunki tarjoaa viidelle yritykselle mahdollisuuden saada maksuttoman energialaskentapalvelun VSV-konsernin asiantuntijoilta. Kaupunki haluaa tukea paikallisia yrityksiä energiatehokkuustoimien ja päästövähennysten tekemiseen kampanjallaan.

Laitila on HINKU-kuntana sitoutunut hiilineutraalisuutta tavoitteleviin toimiin. Tavoitteiden saavuttamiseksi merkittävässä roolissa kokonaisuudessa ovat myös yrityssektorin toimet, joita kaupunki haluaa tukea.

Energialaskentapalvelun kautta yritys saa yksityiskohtaista tietoa energiakulutuksestaan ja CO²-päästöistään. VSV-konsernin asiantuntijoilta yritys saa myös halutessaan ehdotuksia toimenpiteistä, joiden myötä yrityksen olisi mahdollista vähentää energiakulutustaan.

– Positiivisten ympäristövaikutusten lisäksi yrityksellä on siis mahdollisuus saada myös taloudellista hyötyä järkevöittämällä energiaratkaisujaan, kaupunki tiedottaa.

Kaupunki ja VSV-konserni valitsevat ilmoittautuneiden yritysten joukosta viisi eri kokoista ja eri toimialoilla toimivaa yritystä. Ilmoittautumiseen ja lisätietoihin voi tutustua kaupungin kotisivuilla www.laitila.fi/energialaskenta. Ilmoittautuminen on auki 15.12. asti.