Laitilan Jyskeen pesäpallotoimijoille tunnustusta

0
Varsinais-Suomen Pesis valitsi Laitilan Jyskeen Amanda Julkusen vuoden tyttönuorisotuomariksi.

Vallitsevasta tilanteesta huolimatta pesäpallokausi pystyttiin viemään läpi. Marraskuussa oli kauden parhaiden valitsemisen aika.

Laitilan Jyskeen edustajat olivat toiminnallaan esiintyneet palkitsemisen arvoisesti. Menneellä kaudella useita otteluita naisten superpesiksessäkin pesätuomarina toiminut 14-vuotias Amanda Julkunen valittiin vuoden tyttönuorisotuomariksi.

– Juniorivalmentajien toiminta on äärimmäisen arvokasta lasten ja nuorten harrastustoiminnassa. On hienoa, että alueellisesti on huomattu Laitilan Jyskeen laadukas juniorivalmentaminen. Vuoden juniorivetäjä -tittelillä palkittiinkin jo useita vuosia toiminnassa menestyksekkäästi mukana ollut Niina Suojanen, kertoo Jyskeen pesäpallon juniorivastaava Ville Niemi.

– Mikään seura ei pyörisi ilman toiminnassa mukana olevia vapaaehtoisia seura-aktiiveja. Tällaisen kategorian mukana oleminen palkittavien joukossa osoittaa, että pesäpallossa arvostetaan näitä “rakkaudesta lajiin -ihmisiä” korkealle ja niin kuuluukin.

Vuoden seura-aktiivi Anu Toivonen on ollut vuosia mukana Jyskeen pesäpallotoiminnassa ja kannatustuotteiden lisäksi vastaa seuran kioskitoiminnasta.

Ilona Hakoniemen peliesitykset arvostettiin parhaimmiksi Satakunnassa

Ilona Hakoniemen hyvät peliesitykset ja ahkerointi useammassa joukkueessa arvostettiin Satakunnan vuoden tyttönuorisopelaajan tittelillä. Laitilan Jyskeen naisten nuori lukkari pelasi kauden aikana loistavasti myös Rauman Ferassa. Hän pelasi niin B-tyttöjen superpesistä kuin muutamia otteluja naisten superpesistäkin.

– Menneen kauden hyvät otteet palkittiin myös uudella sopimuksella ja Ilona pääseekin näyttämään taitojaan ja kehittymistään pelaajana seuraavat kaksi vuotta Feran lautasen äärellä, Ville Niemi kertoo.

Ville Niemelle valtakunnallinen palkinto nuorten kasvun tukemisesta

Laitilan Jyskeen työtä lasten ja nuorten kasvun tukijana arvostettiin valtakunnallisesti

Suomen pesäpalloliitto palkitsi kauden parhaitaan lokakuussa. Vuoden pelaajien,  pelinjohtajien ja tuomareiden lisäksi palkitsemiskategoriassa oli vuoden nuorten kasvun tukija. Tänä vuonna liitto palkitsi Laitilan Jyskeen juniorivalmennuspäällikkö Ville Niemen, joka on työssään vuodesta 2017 lähtien pitänyt harrastajamäärien kasvun lisäksi tärkeänä lasten ja nuorten laadukkaan ja monipuolisen harrastamisen ja treenaamisen mahdollistamista Laitilassa ja sen lähialueilla.