Laitilan kaupunki ja Länsirannikon Koulutus Oy Winnova solmivat kumppanuussopimuksen

0
Kuva: Solina Saarikoski

Laitilan kaupunki ja Länsirannikon Koulutus Oy Winnova solmivat kumppanuussopimuksen. Sopimuksessa sovitaan muun muassa erilaisista henkilöstölle suunnatuista lisä- ja täydennyskoulutuksista ja ikäjohtamisen mallin kehittämistyöhön osallistumisesta.

– Kumppanuussopimus on Laitilan kaupungille tärkeä työkalu henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Toivomme tietysti, että kumppanuussopimus osaltaan vahvistaa kokonaisuudessaan Winnovan koulutustarjonnan kytköstä Laitilaan, Laitilan kaupunginjohtaja Lauri Kattelus kertoo.

Katteluksen mukaan jatkuva itsensä kehittäminen on Laitilan kaupungin kilpailuvaltti.

– Kumppanuus lähtee molemminpuolisesta tarpeesta ja halusta toimia yhdessä. Ilman Winnovan kaltaista hyvää kumppania Laitilan kokoisen kaupungin olisi vaikeaa kehittää henkilöstöä suunnitelmallisesti ja laaja-alaisesti. Haluamme olla mainiompi Laitila ja tähän tarvitsemme osaavaa henkilöstöä, Kattelus iloitsee.

Winnovan työelämäpalvelupäällikkö Teija Harjun mukaan Laitila on Winnovalle merkityksellinen alueellinen yhteistyökumppani.

– Olemme tehneet yhteistyötä jo kauan, ja nyt solmitun kumppanuussopimuksen avulla yhteistyömme Laitilan kaupungin henkilöstön ammatillisen osaamisen kehittämiseksi monipuolistuu aivan uudelle tasolle, Harju toteaa.