Pukkiveikkaus 1/5: Jouluvalojen ystävä

0
Kuvassa ei ole oikea Korvatunturin pukki pajassaan vaan paikallinen henkilö itselleen tutuissa tiloissa. Lähetä arvauksesi leikkipukin nimestä toimituksen sähköpostiin toimitus@laitilansanomat.fi tai Whatsappin kautta viimeistään 19.12.

Valmistaudun jouluun….

– Partiolaisten joulukalenterin saamisesta alkaa joulun odotus. Pikkuhiljaa sytyttelen jouluvaloja pihalle.

Joulun kohokohta mielestäni on…

– Ehkä se hetki, kun kaikki on valmista ja jouluaattoaamuna mennään joulusaunaan.

Toivon lahjaksi…

– Minusta on kiva, kun on saanut itsetehtyjä joulukarkkeja. Sitten olemme saaneet maistella eri makuja.

Kuluneesta vuodesta muistan…

– Isän kuoleman, mikä tapahtui kesällä. Olen joutunut muutenkin luopumaan, sillä nuorin lapsistani muutti tänä syksynä pois kotoa opiskelemaan. Korona-aikaan kaikki pysähtyi, oli rauhoittumisen ja sisäänpäinkääntymisen hetki.

– Työkeikkoja ei muuten peruuntunut paitsi yksi näyttely Hämeenlinnasta. Kansalaisopistosta muutaman viikon tunnit peruutettiin keväällä. Myös liikuntapaikkojan sulkeminen vaikutti, kun niihin ei päässyt. Aloin tehdä alapihalle kasvimaata. Sain siitä fyysistä harjoitusta. Kasvimaata ei olisi ilman koronaa tullut tehtyä.

Laitilan Sanomat pyysi viisi paikallista henkilöä piiloutumaan pukin parran taakse ja jatkamaan neljää eri lausetta. Arvaa kuka on parran takana, ja lähetä veikkauksesi viimeistään lauantaina 19. joulukuuta Laitilan Sanomien Whatsappiin numeroon 050 4758787 tai sähköpostitse toimitus@laitilansanomat.fi. Oikein arvanneiden kesken arvotaan lahjakortti laitilalaiseen liikeeseen. Pukit paljastetaan Laitilan Sanomien joululehdessä 22. joulukuuta.