Winnovassa sekä lähi- että etäopetusta – Hybridimallissa pyritään minimoimaan lähikontaktien määrä opetuksen kärsimättä

0
Winnovan yksi toimipiste on Laitilassa.

Länsirannikon koulutus Winnova ottaa käyttöönsä hybridimallin, jossa opetusta järjestetään sekä etänä että lähiopetuksena. Tavoitteena on minimoida lähikontaktien määrä opetuksen ja oppimisen kärsimättä.

– Olemme WinNovan toiminta-alueella säästyneet korona-pandemialta varsin hyvin. Pyrimme jatkossakin toimimaan ennaltaehkäisevästi siten, että pandemian toisen aallon vaikutukset pysyisivät mahdollisimman vähäisinä, kertoo ammattioppilaitoksen rehtori Juha Vasama .

Normaaliin tapaan opiskelijoilla on myös työpaikalla tapahtuvaa oppimista, kun se on työnantajan ja oppilaitoksen mielestä turvallisesti mahdollista toteuttaa.

Hybridimalli toteutetaan alakohtaisesti. Yksityiskohdista opiskelijoita tiedotetaan vastuuopettajan ja opettajien toimesta.