Aluehallintovirasto: Kokoontumisrajoitukset kiristyvät – Alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voi järjestää korkeintaan 20 henkilön tilaisuuksia

0
Sisätiloissa tapahtuvissa kokoontumisissa on käytettävä maskia ja pidettävät turvaväli ahkeraa käsienpesua unohtamatta. Kuvituskuva: Riitta Salmi

Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa kokoontumisrajoitukset kiristyvät torstaista alkaen. Lounais-Suomen aluehallintovirasto tiedotti keskiviikkona, että Varsinais-Suomessa voi järjestää korkeintaan kymmenen henkilön yleisötilaisuuksia.

Alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voi järjestää korkeintaan 20 henkilön tilaisuuksia. Sekä ulkona että sisällä on noudettava Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.

Satakunnassa kokoontumisrajoitus on 20 henkilöä sekä sisällä että ulkona. Kiristysten taustalla on heikentynyt koronatautitilanne.

– Korostamme, että on tärkeää noudattaa myös kuntien ja sairaanhoitopiirien antamia suosituksia, aluehallintovirastosta tiedotetaan.