Essi Luttinen konsertoi Pyhärannan kirkossa

0

Mezzosopraano Essi Luttisen tunnelmallinen joulukonsertti Maa on niin kaunis kuullaan Pyhärannan kirkossa perjantaina 4.12. kello 19.

Konsertin ohjelmisto kokoaa vastailmestyneen joululevyn satoa. Perinteisten ja rakastettujen jouluklassikoiden joukossa on myös kolme uutta joululaulua.

Essin rinnalla konsertissa esiintyy vierailevana solistina MeLammelat -yhtyeen keulahahmo Jussi Lammela. Pianisti Petri Haapasalon, saksofonisti Tane Kanniston ja kontrabasisti Jouni Hokkasen trio täydentää tunnelmallista iltaa. Vallitsevista poikkeusoloista johtuu, että kirkossa on vain rajoitetusti paikkoja. Järjestäjien mukaan konserttiin on turvallista saapua, sillä paikalla noudatetaan turvavälejä ja tarjolla on käsidesiä. Maskin käyttöä suositellaan.

Konsertin järjestävät Hantla ry, Pyhärannan seurakunta ja tuotantoyhtiö Kalkki Oy.