Heidi Lavi jatkaa Suojalan leirintäalueen yrittäjänä – Laitilan Talorakenne valittiin urakoitsijaksi Suojalan uuden saunan rakennusurakkaan

0
Kievarin terassilta avautuu näkymä sekä merelle että vaunualueelle.

Pyhäranta Kievari & Campingin yrittäjä Heidi Lavi jatkaa Suojalan leirintäalueen vuokraajana. Pyhärannan kunta kilpailutti leirintäalueen vuokrauksen ja sai määräaikaan mennessä kaksi tarjousta. Toisella tarjouksen jättäneistä yrityksistä yritystoiminta on lakannut toistaiseksi, eikä yritys toimittanut tarjouksen liitteeksi vaadittuja selityksiä.

Lavi valittiin tarjotun vuokran, esitetyn liiketoimintasuunnitelman ja leirintäaluetoiminnan lisäksi tarjolla olevan oheistoiminnan johdosta leirintäalueen vuokralaiseksi. Vuokrasopimus on viisivuotinen ja se alkaa ensi vuoden alusta. Tarjouspyynnössä on esitetty mahdollisuus viiteen lisävuoteen.

Kunnanhallitus päätti niin ikään valita Suojalan uudelle saunarakennukselle urakoitsijan. Kunnanhallitus valitsi urakoitsijaksi Laitilan Talorakenne Oy:n, jonka tarjous oli 127 100 euroa.

Ensi vuoden talousarviossa hankkeelle on varattu 135 000 euron määräraha. Tarjouspyynnössä rakentamisaikatauluksi on sovittu huhtikuun loppu 2021 siten, että viimeistelytyöt valmistuvat toukokuun loppuun mennessä.

Päätöksestä ei äänestetty, mutta Helka Huttela (kesk) jätti siitä erivän mielipiteen. Huttela perusteli eriävää mielipidettään sillä, että rantasaunan rakentamisesta on tehty oikaisuvaatimus.