Laitilan Kanatarhan munissa on Joulupukkisäätiön tavaramerkki

0
Kanatarhan munissa näkyy Santa Claus Finland -tavaramerkki.

Joulupukin viralliset kananmunat ovat Laitilan Kanatarhan munia.­ Kanatarhan munissa näkyy Joulupukkisäätiön Santa Claus Finland -tavaramerkki.

– Joulupukkisäätiön tehtävänä on edistää ja parantaa maailman lasten hyvinvointia. Säätiö toimii yhdessä avustuskumppanien kanssa lahjoittamalla vuosittain hyväntekeväisyyteen Joulupukin Lahjan maailman lapsille. Meille säätiölle laatu, ympäristö ja aidolla sydämellä tekeminen ovat tärkeitä asioita. Tästä syystä juuri Laitilan Kanatarhan kananmunat valikoituivat Joulupukin virallisiksi kananmuniksi, kertoo Joulupukkisäätiön joulupukkilähettiläs Petri Paarnio.

Joulupukin viralliset kananmunat on valmistanut ja pakannut Munax Oy.

– Kananmuna itsessään on puhdas, aito ja koko perheen tuote. Tuote antaa iloa ja hyvää mieltä käyttäjälleen. Joulupukki-merkintä kertoo halusta auttaa ja tehdä maailmasta parempi. Ostaessasi näin merkityn tuotteen, osoitat myös itse hyvää tahtoa antamalla samalla pienen lahjan maailman lapsille, kertoo Munax Oy:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Lisa Savola.