Neljä hallintojohtajan ja neljä talousjohtajan virkaa hakenutta eteni haastattelukierrokselle

0
Laitilan kaupunki palkkaa erikseen hallintojohtajan ja talousjohtajan, aikaisemmin kaupungissa on ollut yhdistetty talous- ja hallintojohtajan virka.

Laitilan kaupungissa on rekrytointiprosessi käynnissä sekä hallinto- että talousjohtajan virkaan. Hakuaika päättyi eilen maanantaina 30. marraskuuta kello 16. Tällä hetkellä talous- ja hallintojohtajan tehtäviä hoitaa sijaisena Laitilan sivistystoimenjohtaja Heli Kiertokari-Laitinen.

Hallintojohtajan virkaa haki 15 henkilöä, joista kaupunginhallitus päätti kutsua haastatteluun turkulaisen Rauli Eleniuksen, porilaisen Timo Forstenin, uusikaupunkilaisen Heli Kiertokari-Laitisen sekä porilaisen Helena Uutelan.

Haastattelu pidetään tämän viikon torstaina 3. joulukuuta.

Talousjohtajan avoinna olevaan virkaan tuli määräaikaan mennessä 11 hakemusta. Hallitus kutsui hakijoista haastatteluun turkulaisen Anne Arvolan, laitilalaisen Aino-Liisa Jalosen, vahtolaisen Sami Koskikallion sekä lietolaisen Marika Silvennoisen.

Talousjohtajaehdokkaat haastatellaan tämän viikon perjantaina 4. joulukuuta.

Haastattelukierrokselta etenevät lähetetään ennen valintapäätöksen tekemistä vielä soveltuvuusarviointeihin. Laitilan hallintosäännön mukaan kaupunginhallitus valitsee sekä hallinto- että talousjohtajan.

Hallintojohtajan virkaa hakeneet: FM Rauli Elenius, Turku; VTT Timo Forsten, Pori; FM Jouko Haavisto, Turku; tradenomi Kirsi Kellokangas, Helsinki; KM Heli Kiertokari-Laitinen, Uusikaupunki; KM Anniina Lehtinen, Turku; OTM Rauno Maaninka, Oulu; KM Jarno Manni, Sastamala; DI Timo Oravainen, Pori; VTM Jouko Pistemaa Laitila; FM Sanni Rantalainen, Naantali; HTM Olli-Pekka Salminen, Tampere; suuhygienisti Outi Sillvan, Vasarainen; OTM Helena Uutela, Pori ja HTM Katariina Wirén, Turku.

Talousjohtajan virkaa hakeneet: KTM Anne Arvola, Turku; tradenomi Joakim Behl, Helsinki; HTM, YTM Aino-Liisa Jalonen, Laitila; VTM Sami Koskikallio, Vahto; KTM Pirjo Kuvaja, Laitila; OTM Rauno Maaninka, Oulu; KTM Ari Myllyniemi, Pori; KTM Ilpo Nurminen, Jyväskylä; KTM Marika Silvennoinen, Lieto; KTM Elina Vainio, Pori ja tradenomi Sirpa Vainio, Vanhalinna.

Tekstiä muokattu kello 16.30, Silvennoisen kotipaikaksi muutettu Lieto.