Pekka Kuusisto Varsinais-Suomen Keskustan varapuheenjohtajaksi – Katri Jalonen piirihallitukseen

0
Laitilan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Pekka Kuusisto valittiin viime viikonloppuna Varsinais-Suomen Keskustan varapuheenjohtajaksi.

Varsinais-Suomen Keskusta piti syyskokouksensa lauantaina korona-ajan poikkeusjärjestelyin. Kokouspaikalla Loimaan Sarka-museolla olivat vain kokouksen toimihenkilöt.

Teams-yhteydellä kokoukseen osallistui toistasataa virallista kokousedustajaa omista kodeistaan eri puolilta maakuntaa. Lisäksi kokousta seurattiin Facebook-livelähetyksen kautta.

Piirin puheenjohtaja Satu Simelius Sauvosta valittiin yksimielisesti jatkamaan tehtävässään myös ensi vuonna. Uusiksi varapuheenjohtajiksi valittiin vaalin jälkeen Pekka Kuusisto Laitilasta ja Julia Koskinen Turusta.

Pekka Kuusisto on 37-vuotias kaupunginhallituksen puheenjohtaja, vakuutusyhtiön asiakkuuspäällikkö ja kahden lapsen isä. Pekka on myös urheilumies, joka toimii aktiivisesti yleisurheilun parissa.

Julia Koskinen on 37-vuotias valtiotieteen maisteri, terveysalan yrityksen toimitusjohtaja ja kolmen kouluikäisen lapsen äiti. Julia harrastaa pitkiä metsälenkkejä koiransa kanssa sekä pöytälaatikkokirjoittamista.

Laitilan seudulta piirihallituksen jäseniksi valittiin Katri Jalonen Laitilasta ja Olli Laivo Uudestakaupungista.