Poliisi pysäytti pakenevan auton piikkimatolla – Matkustaja anasti poliisiauton ja kaahasi karkuun

0
Kuvituskuva

Uudenkaupungin poliisipartio yritti pysäyttää henkilöautoa Laitilassa lauantaina. Kuljettaja ei kuitenkaan noudattanut pysäyttämiskäskyä. Henkilöautolla liikkunut kaksikko lähti poliisia karkuun  aamupäivällä kello 11 aikoihin.

Yli puolen tunnin takaa-ajon jäkeen auto ajoi poliisin piikkimattoon. Kuljettaja hylkäsi auton ja pakeni metsään. Hylätyssä autossa oli matkustaja, joka otti luvatta käyttöön tapahtumapaikalle jääneen poliisiauton. Mies ajoi poliisiautolla huomattavaa ylinopeutta Eurantiellä ja Kasitiellä. Poliisiauto saatiin pysähtymään Kasitiellä Mynämäen puolella. Kukaan ei loukkaantunut tilanteessa.

Tapahtumaan liittyen on otettu kiinni kaksi miestä. Tutkinta jatkaa asian selvittämistä.