Polkutraktoreita päiväkotilapsille

0
Traktorilahjoituksen luovuttivat Anttoni Raitamäki (vas.), Juho Aula ja Maria Tapani. Pähkinäpensaan Kurret-ryhmän kanssa sen ottivat vastaan varhaiskasvatuksen lastenhoitaja Elina Mustajoki (oik.), ryhmäavustaja Sari Virtanen ja varhaiskasvatuksen opettaja Leena Aula.

Pirkko Varjo

MTK-Laitila lahjoitti polku- ja potkutraktoreita Pähkinäpensaan päiväkotiin. Lahjoituksen luovuttivat MTK-Laitilan puheenjohtaja Juho Aula, sihteeri Maria Tapani sekä Laitilan maaseutunuorten puheenjohtaja Anttoni Raitamäki. Komean traktoririvistön otti vastaan päiväkodin 5-vuotiaiden ryhmä. Poikkeusajan takia lahjoitus tehtiin ulkona.

MTK on vuonna 2018 lahjoittanut traktoreita Apilaniityn päiväkotiin.

– Toivomme, että kun pienestä asti leikkii traktorilla, se osaltaan auttaa lapsia ymmärtämään, mistä ruoka tulee, Aula sanoi.

Lahjatraktorit eivät kauaa pysyneet rivissä: kun lapset olivat kajauttaneet reippaan kiitoksen ja hyvän joulun toivotuksen, ajopelit otettiin välittömästi käyttöön.