Asko Peräntie SF-Caravan Vakka-Suomen puheenjohtajaksi

0
Yhdistystoiminta on yhteistyötä, toteaa puheenjohtaja Asko Peräntie.

Raimo Holopainen

SF-C Vakka-Suomi ry:n uudeksi puheenjohtajaksi on valittu raumalainen Asko Peräntie . Hän seurasi kaksikymmentäneljä vuotta puheenjohtajana toiminutta Reijo Silokoskea , jonka ansiokas työ yhdistyksen eteen huomioitiin myös liiton taholta. SF-Caravan Vakka-Suomen oma leirintäalue on Rairanta Uudessakaupungissa.

– Haasteita riittää paljon. Reijo on tehnyt valtavan työn, ja sitä eivät kaikki edes ymmärrä. Talousasiat, rakentamiset, isäntätoiminta, sähkötyöt ynnä muuta. Työ ei todellakaan ole vain puheenjohtajana toimimista vaan valtavasti enemmän, toteaa uusi puheenjohtaja. O

Peräntie on tyytyväinen, että Silokoski jatkaa hallituksessa ja varapuheenjohtajana.

– Minulla on häneltä paljon oppimista. Yhdistyksessä toimiminen on yhteistyötä ja sitä on toteutettu tähänkin saakka, mutta siinä on aina kehittämistä. Niinpä on tärkeää, että tehtäviä jaetaan entistä enemmän ja saadaan näin siirrettyä vastuuta useammille tahoille.Tämä työ on jo alkanut, toteaa uusi puheenjohtaja Asko Peräntie.