Hevostraileria kuljettanut auto suistui ojaan – Onnettomuus haitannee liikennettä vielä noin tunnin verran

0
Liikennetilannekartta kertoi torstai-aamulla seitsemän aikaan, että onnettomuuden takia ajokaistan arvioidaan olevan suljettuna 1-3 tuntia. Liikennetilannekartta näyttää Fintrafficin, Väyläviraston sekä Liikenne- ja viestintäviraston eli Traficomin keräämiä tietoja liikenteestä.

Hevosenkuljetustraileria kuljettanut auto ajoi ulos tieltä Kasitiellä Laitilassa hieman ennen kello seitsemää. Onnettomuus tapahtui Nästin ja Krouvinnummen välillä.

Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen tilannekeskuksen paloesimies Tarmo Katajamaan mukaan trailerin nosto on edelleen kesken ja se aiheuttaa jonkin verran haittaa muulle liikenteelle. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa. Koska traileri on kallellaan ojassa eikä hevonen ole jaloillaan, se täytyy auttaa varovasti ulos vaunusta. Myös hevonen oli säilynyt pahemmilta vammoilta.

– Liikennetiedotteessa kerrottiin, että onnettomuus haittaa liikennettä 1–3 tuntia, mutta en usko, että siinä enää tuntia pidempää menee, Katajamaa kertoi yhdeksän aikoihin aamulla.