Kansalaisopiston kevätlukukauden aloitus siirtyy edelleen

0
Vakka-opisto siirtää jo toistamiseen kevätlukukauden aloitusta. Nyt kurssien suunnitellaan alkavan viikolla neljä, kuten opiston Facebook-sivuilta voi lukea.

Vakka-Suomen kansalaisopiston kevätlukukausi oli suunniteltu toteutettavaksi ajalla 18.1.–30.6. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin alueellinen koronapandemian koordinaatioryhmä antoi tiistaina moniammatillisesti suosituksia alueen kunnille muun muassa kokoontumisten ja harrastustoiminnan järjestämisestä ajalla 5.1.–24.1.

Koronatilanne ollessa edelleen Varsinais-Suomessa epävakaa Vakka-Suomen kansalaisopisto päätti siirtää kevätlukukauden aloitusta siten, että lukukausi alkaa 25.1. Alkuvuodesta pitämättä jääneet kokoontumiskerrat siirtyvät lukukauden loppuun.

Kurssilaisia pyydetään tarkistamaan ajankohtaiset kurssitiedot sähköisestä opetusohjelmasta. Koteihin ajetussa painetussa opetusohjelman ja kotisivuilta löytyvässä ohjelman näköisversion kurssitiedoissa on virheellisiä alkamispäivämääriä.

Opistosta muistutetaan, että muutokset opetusaikatauluihin ovat edelleen mahdollisia.

– Seuraamme paikallisia ja valtakunnallisia ohjeistuksia ja rajoituksia koronavirustilanteen suhteen. Tiedotamme muutoksista sosiaalisen median kanavissa, kotisivuilla ja paikallislehdissä. Kursseille ilmoittautuneille laitamme tietoa muutoksista tekstiviesteillä tai sähköpostilla, opistosta kerrotaan.