Kauppila-Laine jatkaa Pyhärannan kirkkovaltuuston johdossa – Kirkkoneuvoston jäsenistöön vähän muutoksia

0
Pyhärannan kirkko. Kuva: Katja Kaartinen

Pyhärannan kirkkovaltuusto valitsi yksimielisesti Mirja Kauppila-Laineen jatkamaan kirkkovaltuuston puheenjohtajana. Myös varapuheenjohtaja Elina Vainio-Mäntylä valittiin jatkamaan valtuustokauden loppuun asti.

Puoli tuntia istunut kirkkovaltuusto ei tehnyt myöskään kirkkoneuvoston kokoonpanoon suuria muutoksia. Tapio Uusitalo aloittaa kirkkoneuvoston varsinaisena jäsenenä Tuire Kakon siirtyessä hänen varajäsenekseen.

Valtuusto jätti kokouksessa ponnen, jossa vaaditaan selvittämään seurakuntakodin laajennusmahdollisuutta ja kirkkoherranviraston toimintojen siirtämistä seurakuntakodin tiloihin. Tällä hetkellä kirkkoherranvirasto tiloissa, josta tietä pitkin noin 150 metrin matka seurakuntakodille.

Pyhärannan kirkkoneuvosto (varajäsen suluissa)

Ilkka Karru, varapuheenjohtaja (Elo Laurikkala)

Kari Vainio (Jorma Mäkinen)

Rauno Luttinen (Seppo Sjölund)

Leila Aunela (Jenny Halminen)

Aila Saarinen (Maria Mäkimattila)

Sirkka-Liisa Peltonen (Sari Aaltonen)

Tapio Uusitalo UUSI (Tuire Kakko)

Riitta Impilä (Jukka Heinonen)