Kodisjoella remontissa ollut Ihodentien silta avataan liikenteelle perjantaina

0
Kodisjoen kirkontornista näkyy kaukana horisontissa Ihodentie, jonka varrella korjattu silta sijaitsee. Arkistokuva: Iida Kauppi

Kodisjoella Ihodentiellä sijaitseva puukantinen Uusisilta avataan liikenteelle perjantaina. Sillalta poistuu samalla raskasta liikennettä haittaava painorajoitus. Työt siltapaikalla jäävät talven myötä tauolle, mutta viimeistelytyöt jatkuvat vielä keväällä.

Ihodentie jää siltapaikalla kevääseen asti sorapintaiseksi sekä lyhyeltä matkaa valaisematta. Sillan viereen rakennettu kiertotie on käytössä sillan avaamiseen saakka. Liikennemäärä siltapaikalla on noin 156 ajoneuvoa vuorokaudessa.

Kevään viimeistelytöihin kuuluu luiskien muotoilua, verhouksia sekä päällystystöitä. Hanke valmistuu kokonaisuudessaan touko–kesäkuussa. Urakoitsijana hankkeessa toimii Destia Oy.