Star Cat palasi totokolmikkoon

0
Jere Kiveinen ohjasti laitilalaisen Star Catin perjantaina Turussa kolmanneksi.

Rauli Ala-Karvia

Laitilalaisen Erkka Junnilan omistama lämminveriruuna Star Cat aloitti uuden ravivuoden uudenvuodenpäivänä Turussa. Jere Kiveisen ohjastama Andover Hallin poika juoksi kolmanneksi ajalla 16,6a. Kärki oli tasainen, sillä voittaja Rim Bay Orchid ja kakkonen I Keep My Word saivat myös saman ajan.

Koronan kiusaama viime vuosi tarkoitti Star Catille vain kuutta kilpailua. Niistä tuli yksi voitto ja yksi kolmostila.

Turussa kilpaili myös laitilalaisen Ida Mäkelän omistama ja Janita Lehtosen valmentama X-Fire K.A, joka hylättiin pitkästä laukasta. Lehtosen suojateista Bernetta mitteli viime keskiviikkona Vermossa, jossa se Olli-Pekka Holopaisen ajamana sijoittui keskipitkällä matkalla viidenneksi ajalla 20,0a.